NOUL 500 «LA PRIMA»

NOUL 500 «LA PRIMA»

NOUL 500 – LA PRIMA

NOUL 500 – O NOUĂ ERĂ ÎNCEPE “A sosit timpul ca Fiat 500 să-și folosească popularitatea pentru a fi partea a soluției. Să se dedice unui scop suprem.” -Olivier François – Președinte Fiat Global Brand

CREAT PENTRU VIITOR

Noul 500 «la Prima» va fi construit pe o platformă complet nouă, gândită și creată pentru deceniul ce va urma. Noua platformă oferă caracteristici ce vor asigura o gamă foarte competitivă și o autonomie urbană surprinzătoare. Modul de încărcare rapid și Wallbox-ul Fiat pentru utilizare domestică, reprezintă dotări standard.

NOUL NIVEL AL MAȘINII DE ORAȘ

Viitorul 500 „la Prima” va fi prima mașină de oraș care vă va oferi conducere autonomă de nivel 2 – Level 2 Autonomous Driving. Acesta va putea să accelereze, să frâneze, să mențină banda de mers, să citească indicatoarele rutiere și să sugereze ajustarea în consecință a vitezei. Ochii lui vor fi de asemenea larg deschiși pentru pietoni și bicicliști, datorită sistemului „Drone View” ce permite o supraveghere la 360 °.

SCHIMBĂ LUMEA PRIN FRUMUSEȚE

Noul viitor 500 „la Prima” va fi mai lat, mai lung, iar roțile sale vor fi scoase mai mult în afară. Un design pur și minimalist, mai puține butoane și păstrarea liniilor esențiale. Va fi cel mai frumos 500 creat vreodată.

O PLATFORMĂ A CONECTIVITĂȚII VIITORULUI

Noul sistem de infotainment de ultimă generație, cu o diagonală de 10”, va deveni automat extensia naturală a smartphone-ului tău, grație conectivității ultra rapide prin Bluetooth, a dock-ului de încărcare wireless și a sistemului wireless de integrare Apple Car Play.

www.autopalermo.ro

error

Recomandă AutoPalermo

RSS21k
Follow by Email16k
Facebook23k