MODELE

Nenumarate invenții care au schimbat cursul industriei auto și un portofoliu de modele care răspund tuturor nevoilor tale. Vrei un model funcțional sau aspirațional? Vezi propunerile mărcii Fiat!
O gamă definită de superlative, atât în vânzări, cât și în eficiență. Divizia de vehicule comerciale ușoare Fiat Professional se adresează cu adevărat profesioniștilor în transporturi. Descoperă noile motorizări EURO6!
Kia are o lungă istorie în fabricarea de mașini, dar, de fapt, am început prin a face biciclete în 1944. De peste 75 de ani, punem oamenii în mișcare. Am livrat cu mândrie soluții care îi ajută pe oameni să se miște de la o locație la alta, conectându-i între ei, și creând o punte între distanța fizică și emoțională dintre ei.
Cu o istorie de peste 75 de ani, Jeep® este liderul clasei sale în ceea ce privește performanțele, tehnologia și versatilitatea în off-road. Marca Jeep® reprezintă o invitație deschisă la aventură și adrenalină.
Alfa Romeo continuă abordarea unică și originală față de felul în care își proiectează automobilele - un punct de convergență între design și pasiune, dragoste pentru tehnologia de vârf și un instinct puternic care inspiră emoții.
Una dintre cele mai prestigioase mărci ale automobilismului sportiv mondial, un simbol al competitivității și al performanței, îmbogățită de rafinamentul italian, Abarth te invită să muști din felia cu adrenalină cu noile sale modele.

2021@ Dezvoltat de